daarennoessv
 
   
Glemt log på?  

traditioner og fødselsdage

Traditioner:

Januar, februar og marts

Fastelavn er en stor begivenhed hos os, hvor stuerne selv laver udklædning i ugerne op til, så der er altså ingen udklædning hjemmefra. Vi holder tøndeslagning og bider til bolle fredagen før fastelavnsmandag

April og maj

I påsken laver vi påsketing, "finder æg" på legepladsen og har desuden fælles påskefrokost.

I løbet af foråret har vi en arbejdslørdag i Elverhøj, hvor forældre, børn og personale giver husets legetøj, møbler og legeplads en omgang vask, maling og reparation. Elverhøj giver frokost.

Foråret er også tiden til farvel til børn, der begynder i skole, oprykning af børn fra Alfestuen til de integrerede stuer og indkøring af helt nye børn.

Juni, juli og august

Her afholder vi vores store sommerfest for alle, inkl. forældre, bedsteforældre osv. hvor vi spiser sammen, har et underholdningsindslag af vores børn fra storelegegruppe, har boder og diskotek for børnene og hygger os sammen. Det er en stor fest med omkring 100 deltagere.

Ellers er sommermånederne præget af meget ferie, og vi har derfor ingen faste aktiviteter på programmet, men bruger tiden på legepladsen og til ture ud af huset.

September, oktober og november

Diverse grupper af børn på tværs af stuerne begynder deres aktiviteter, der finder sted flere dage om ugen.

December

Måneden står i julens tegn. Vi klipper og klistrer til den store guldmedalje, vi holder en forældre-gløgg-eftermiddag, fælles julefrokost og juletræsfest for børnene.

Fødselsdage

I Elverhøj vil vi gerne markere, når dit barn bliver et år ældre - enten ved at holde fødselsdag på stuen eller ved at modtage en invitation….

Hvis fødselsdagen holdes i Elverhøj tager personalet gerne imod is, kage eller frugt til at holde fødselsdag for. Vi spiser ikke slik i Elverhøj.

Skal festen være hjemme hos jer, så tag lige en snak med personalet om de nærmere detaljer omkring tidspunkt, og om hvilken dag det vil passe bedst. Det kan jo være, at der er ved at blive planlagt andre ting den pågældende dag, eller noget af personalet har fri.